beats by dre cheap

Radni kutak

Pripremajući se za nastavu, koristim dosta literature, ali i dostupnih informacija s interneta. Mrzim kad mi nešto zatreba, tražiti po policama za knjige i tako gubiti vrijeme i trenutnu inspiraciju. Zato sam improvizirala police koje su mogle stati u moj kutak veličine kvadratnog metra. Mogla sam i kupiti police, ali sama pomisao na traganje po radnjama za odgovarajućom veličinom, bojom, ispuni me automatski nelagodom koliko god voljela kupovati.
Kako su napravljene kad nemam spretnost za rad s drvetom?
 Jednostavno, petražila postojeće resurse po kući, pronašla tri daščice različite dužine, komad samoljepljive folije i odvojila stare knjige nekadašnjeg "džepnog" izdanja. Daščice oblijepila samoljepljivom tapetom, knjige smotala u rolnu i učvrstila trakicom samoljepljive tapete. I to bi bilo to. Na krajeve postavila po tri knjige i na njih daščicu, ponovo isti broj knjiga i daščica... i tako dobila 3 plice izuzetne izdržljivosti i taman za moje radne potrebe. Em sam uživala praveći, em sam izbjegla stres kupovine, em uštedjeh što je u ovom vremenu recesije poprilično važno.
Za posao imam sve u svom kvadratnom metru: pisaću mašinu ( kompjuter skoro pa antika, djeca sebi jači "zaštekala"), internet, literatura i naravno printer.
A uvijek mogu promijeniti namjenu i oblik.

Oplaneti se - recikliraj
http://ekokreativnost.blogger.ba
25/01/2012 12:53